gépjárműalkatrész

ALKATRÉSZ ÁRUHÁZ

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az áruház használati leírása:

Az ALKATRÉSZ ÁRUHÁZ gombra kattintva megjelenik a kereső, melyben egérrel vagy billentyűvel kiválaszthatja autóját, majd a főcsoport, alcsoport és az alkatrész oszlopban pedig a keresendő alkatrészt.


A kiválasztot alkatrész márkára kattintva a következő oldalon ” Típus” nyilat lenyitva (bal felső sarok), alváz illetve motorszám alapján, pontosíthatja az autója adatait /ajánlott/.A megtalált mezőben képek és magyarázatok segítenek a pontosításban. A képernyő jobboldalán megtalálható az alkatrész cikkszáma és ára, valamint a legfontosabb gomb a „A szinonimák betöltése”. A gombra kattintva számtalan szinonima jelenik meg ár szerint csökkenőben.


Ugyanazon márkájú termék azért szerepelhet többször különböző áron, mert több importőrtől is be tudjuk szerezni, szerencsére!!! A kiírt ár a kedvezményes internetes ár. A pénzeszsákra húzva az egeret a buborékban a kapott kedvezmény is látható. A választott cikkszámot kosárba rakva, majd OK. A kosár feliratú gombra kattintva megnézhető mit készítettünk elő rendelésre, majd a lakcím adatokat kitöltve most küldhető el a rendelés, melyet postai úton feladunk vagy kiszállítjuk a kedves ügyfélnek.